92 Eva Trio 2 2 Liter Fortræffeligt

92 Eva Trio 2 2 Liter Fortræffeligt. Eva solo trio stainless steel with ceramic gryde 16cm. Det flotte og holdbare rustfri stål og den invendige keramiske belægning der tåler meget høje temperaturer så fastbrænd mad undgås, hvorved gryderne er nemme at rengøre. Eva trio multi gryte, 2,2 liter.

2 2l Stainless Steel Casserole By Eva Solo From Didriks

Bedst 2 2l Stainless Steel Casserole By Eva Solo From Didriks

Det flotte og holdbare rustfri stål og den invendige keramiske belægning der tåler meget høje temperaturer så fastbrænd mad undgås, hvorved gryderne er nemme at rengøre. Desuden er håndtagene lavet så de ikke bliver varme og der er måleskala indvendigt i gryderne. Eva trio har lavet denne grydeserie i rustfrit stål med keramisk belægning og forener dermed det bedste fra 2 verdener:

Skabt til at blive brugt alle produkter fra eva trio er skabt til at blive brugt til både hverdag og fest.

Weitere stichworte zu dem produkt multi kochtopf 2,2 l: Eva trio er eksklusivt dansk design til hverdagsbrug. Det flotte og holdbare rustfri stål og den invendige keramiske belægning der tåler meget høje temperaturer så fastbrænd mad undgås, hvorved gryderne er nemme at rengøre. Eva solo trio multi gryde 16cm. Den tykke sandwichbund på hele 6,2 mm sørger for en god varmefordeling og giver gode kogeegenskaber. Når gryderne bobler og syder er dette tallerkenlåg yderst praktisk, så du slipper for pletter af mad på vægge og køkkenbordet omkring komfuret.

2 2l Stainless Steel Casserole By Eva Solo From Didriks

Eva trio har lavet denne grydeserie i rustfrit stål med keramisk belægning og forener dermed det bedste fra 2 verdener:. Eva trio multi gryte, 2,2 liter. Gryten er designet av den danske designeren ole palsby som har skapt en kolleksjon som er ytterst velegnet til induksjon og som også fungerer på alle andre ovnstyper. Den tykke sandwichbund på hele 6,2 mm sørger for en god varmefordeling og giver gode kogeegenskaber. Eva solo 212422 trio 2,2 liter ø 16 cm kochtopf edelstahl. Back to products next product. Det flotte og holdbare rustfri stål og den invendige keramiske belægning der tåler meget høje temperaturer så fastbrænd mad undgås, hvorved gryderne er nemme at rengøre.

Popular posts from this blog

60+ Icon Maker Discord Server Logo Template Frisk